FITOTERAPIJSKO SAVJETOVALIŠTE

Armonia Eco & Survival > FITOTERAPIJSKO SAVJETOVALIŠTE

Fitoterapija je tisućljetna metoda liječenja, ublažavanja i prevencije bolesti upotrebom ljekovitog bilja i ekstrakata dobivenih iz njih. Danas suvremena znanstvena istraživanja često potvrđuju drevne fitoterapijske vještine i dokazuju opravdanost primjene ljekovitog bilja i pripravaka. Zbog rijetkih negativnih nuspojava fitoterapija kod raznih tegoba i poremećaja organizma često pokazuje prednost u odnosu na kemijske preparate.

Ljekovitim biljem u organizam unosimo vrijedne vitamine, minerale, eterična ulja, prirodne antioksidanse i drugo; jačamo ga i činimo otpornijim, poboljšavamo metaboličke procese i odstranjujemo štetne tvari iz organizma. Unošenjem ovih aktivnih tvari iz biljnih droga u organizam pomažemo mu da se izbori s nastalom prirodnom neravnotežom, pokrećemo određeni prirodni proces samoiscjeljenja.

Međutim, često je za to potrebno usvajanje novih zdravijih životnih navika. Kod fitoterapijskih tretmana trebamo biti strpljivi i uporni, surađivati s prirodom i vlastitim organizmom.

Fitoterapijsko savjetovalište odvija se osobnim kontaktom u obliku telefonskih i/ili online konzultacija, odnosno dolaskom u naš prostor.

Želimo vam pružiti informaciju o realnim mogućnostima prevencije, ublažavanja i liječenja zdravstvenih tegoba  ljekovitim biljem kao i pružiti savjet u slučaju moguće interakcije s terapijom lijekovima.

 

Rezervirajte svoj termin upitom na e-mail adresu: info@cempresarmoniaeco.hr, putem telefona: +385 95 397 7187 ili ispunjavanjem upitnika na dnu stranice „Kontaktirajte nas!“

Prilikom rezervacije termina molimo navedite sljedeće podatke:

ime i prezime, kontakt telefon/e-mail, naziv zdravstvene tegobe.

Odgovor na upit uslijedit će tijekom istog dana, osim u slučaju nedjelje i blagdana.

Konzultacije će biti naplaćene naknadno ovisno o dužini trajanja, sukladno važećem cjeniku, o čemu ćete biti informirati prilikom rezervacije termina.