Uvjeti korištenja

Armonia Eco & Survival > Uvjeti korištenja

Mrežna stranica www.cempresarmoniaeco.hr je vlasništvo obrta Armonia Eco&Survival, obrt za usluge i trgovinu, vl. Ivančica Krivdić (u daljnjem tekstu „AE&S“).

Svi materijali koji se nalaze na www.cempresarmoniaeco.hr mrežnoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo te se mogu koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja žiga i/ili industrijskog dizajna.

Korištenjem mrežne stranice, krajnji korisnici prihvaćaju Uvjete korištenja te pristaju na korištenje mrežne stranice u skladu s Uvjetima korištenja.

Informacije pružene na ovoj stranici služe samo kao opće informacije. Ne preuzimamo odgovornost za poduzete ili propuštene radnje utemeljene na bilo kojem sadržaju ove mrežne stranice.

Korištenjem sadržaja mrežne stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj mrežne stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovoj mrežnoj stranici, isključivo su informativnog karaktera i za osobnu upotrebu.

Prijava na naše usluge dopuštena je samo od strane osoba koje su navršile 18 godina.