O nama

Dobrodošli!

Ljubav prema prirodi dio je mene od najranijeg djetinjstva koje sam provela na ribnjacima, šumama i livadama koji su se nastavljali na kraju jedne naše moslavačke ulice. Ovaj prirodoslovni duh održao se i kasnije u mladosti tijekom studija biologije i magisterija iz ekoloških znanosti u području zdravstvene ekologije. Fitoterapija je bila prirodni slijed ovog intimnog suživota i dubokog uvjerenja u snagu prirode. U međuvremenu, prošla sam klasičan radni vijek u nastavničkoj djelatnosti i više od dva desetljeća u području zaštite okoliša i civilne zaštite. Uz veliku podršku supruga, roditelja i obitelji, danas mogu reći da buditi u najmlađima svijest o važnosti ekologije, podučavati o životu prirode i pomoću nje pomagati drugima smatram svojim pozivom.

mr.sc.ekol. Ivančica Krivdić, fitoterapeut, vlasnica obrta za usluge i trgovinu, Armonia Eco&Survival
Damir Krivdić, dipl.ing.šum., vlasnik obrta za održavanje zel. površina, Čempres

Damir je odrastao na obalama rijeka Une i Save. Djetinjstvo je proveo držeći ribolovni štap u rukama i prateći tragove životinja po obroncima planina u blizini. Poznavanje prirode nadopunio je kasnije studijem šumarstva i radeći više od dvadeset godina u struci. Damir će s vama rado podijeliti strast prema prirodi kroz znanje o ponašanju divljih životinja, praćenju tragova i razvoju vještina preživljavanja u divljini. Usluge njegovog obrta za održavanje zelenih površina, Čempres, možete pronaći na ovim stranicama.

I za kraj, tu su naši vjerni pomoćnici u aktivnostima… pas Luna i mačke Sivi i Maza. Luna je mješanka u tipu labradora, jedan „predruštven“ pas sa završenim tečajevima poslušnosti, njuškarenja, trikova…svega što je za edukacije Armonia Eco&Survival potrebno. Jednooki Sivi i bezrepa Maza otkrivaju svijet mačaka i pomažu u ponajprije dječjim radionicama u kojima nam je jedan od glavnih ciljeva razvoj empatije prema životinjama.

web FOTO o nama 4 nasi pomocnici-min
Maza
web FOTO o nama 3 nasi pomocnici-min
Sivi
Luna

Edukacije se održavaju na više lokacija, u zatvorenom prostoru tijekom nepovoljnih vremenskih uvjeta i na otvorenom u prirodi. Naša omiljena lokacija je salaš „Lopoč“ u Moslavini.

Vaša Ivančica & Damir

Armonia Eco&Survival & Čempres